Hope to India vieraita Keitaalla

Su 24.7 klo 13 Keitaalla vierailevat Hope to India yhdistyksen vastuulliset kertomassa terveisiä lähetyskentältä.

Tervetuloa runsain joukoin mukaan!

Intian lähetystyö

Rukouspyyntö ja kiitokset:

Rukoilethan edelleenkin puolestamme. Myös koko palveluyhteisömme tarvitsee palavaa ja vakavaa rukousta. Meillä on tiimi, joka välittää kiireisiä rukouspyyntöjä seurakuntiin ja perheisiin.

Päätän tämän lyhyen raportin kiittämällä vilpittömästi Herraani Jeesusta ja teitä jokaista. Kiitos, että olette olleet mukana kantamassa tätä suurta vastuuta ja tukemassa Jumalan antamaa näkyä huolehtia köyhistä ja jakaa pelastussanomaa Hänestä. Vilpittömät kiitoksemme teille kaikille, jotka olette tukeneet meitä Hope to India Finland ry:n, Agape Intia ry:n ja Palavan sydämen säätiön kautta.

Minä kiitän sinua, Herra, koko sydämestäni, kerron sinun ihmeelliset tekosi. Ps. 9:2

Kiitos, ja Jumala sinua siunatkoon!

Veli Jacob ja Elizabeth

Uutiskirje 15.2.2021

GTSSS – INTIA

www.gtsss.org ; email: gtsssjacob@gmail.com ; gtsssjacob1@gmail.com ; Mobile Number:+91 9492 721 363

Lähetyskirje Hope to India 30.8.2020

Please click the link for Photos: http://gtsss.org/2020_report

Hope to India -lähetystyö

Veli Jacob vieraili seurakunnassamme syyskuussa 2019 ja silloin päätimme johtoryhmässä, että lahjoitamme Intiaan yhden Jeesus-kaivon, jonka hinta on 900 euroa. Kaivo porattiin ja avattiin lokakuussa 2019. Kiitos Herralle kaivosta, josta koko kylän asukkaat saavat puhdasta vettä!

• Jeesus-kaivo Intiaan

Keidas-seurakunnan kustantama Jeesus-kaivo avttiin lokakuussa Intiassa Gondigudemin kylässä.

• Jeesus-kaivon lahjoitus

Kaivon poraus maksoi 900 euroa ja siitä saa vettä koko kylän asukkaat noin 312 henkilöä.

• Laatta

Kaivon laatta.