Uutiskirje Intiasta 29.3.2020

Rakas ystävämme

Rukoilemme ja luotamme siihen, että sinä ja perheesi olette turvassa. Tätä kirjoittaessa 22.3.2020, koko Intia julistettiin vapaaehtoiseen kotikaranteeniin. Koko maa on täysin suljettu, lukuunottamatta poliisia ja sairaanhoitopalveluja. Tänä iltana klo 22.00 Intiassa tilanne on se, että vahvistettuja koronavirustartuntoja on 365, ja luku kasvaa koko ajan. Osavaltiomme hallitus julisti kotiarestin kestämään 31.3.2020 saakka.

Kaikki julkinen liikenne on katkaistu, julkiset kokoontumiset kielletty ja koulut, opistot ja kaikki muukin on suljettu. En ole koskaan elämässäni nähnyt tällaista, että Intia pysähtyy paikoilleen ja ihmiset pysyvät kodeissaan.

Tänään olemme hartaasti rukoilleet useita tunteja Intian puolesta sekä myös kansainvälisen yhteisön puolesta, että Jumala armahtaisi ja parantaisi perheitä ja auttaisi ihmisiä, jotka ovat menettäneet rakkaitaan tai saaneet koronavirustartunnan.

Haluan rohkaista teitä Jumalan sanalla, Jes.41:10:

Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi!
Älä arkana pälyile ympärillesi, minä olen sinun Jumalasi.
Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni.

Jumalan armosta perheeni ja koko GTSSS:n perheväki voimme hyvin ja olemme turvassa. Pyytäisin teitä ystävällisesti rukoilemaan Elizabethin puolesta, sillä hänellä on vatsavaivoja. Me emme tiedä, mitä tapahtuu ensi viikolla tai myöhemmin, mutta me luotamme Herraan, tapahtuipa mitä tahansa.

Nyt on aika meidän kaikkien Kristukseen uskovien tehdä parannusta synneistämme ja huutaa Jumalalta armoa ja paranemista kansakunnillemme, kuten Jumala on luvannut. 2.Aikak. 7:14: “Ja jos silloin kansani, jonka olen ottanut omakseni, nöyrtyy ja rukoilee, kääntyy minun puoleeni ja hylkää pahat tiensä, niin minä kuulen sitä taivaaseen, annan sen synnit anteeksi ja teen sen maan jälleen terveeksi.”

Rakkaat Hope to India ystävät ja kaikki suomalaiset! Haluamme teidän tietävän, että me täällä rukoilemme teidän puolestanne ja pyydämme Jumalan armoa Suomelle, niin että saisitte olla turvassa.

Parhaimmat kiitokset jatkuvista rukouksistanne ja tuestanne Intian työllä tänä raskaana aikana. Kirjoitan myöhemmin lisää uutisia siitä, mitä palvelutyössämme tapahtuu. Tietäkää, että rakastamme teitä, ajattelemme teitä usein ja rukoilemme teidän puolestanne.

Please click the Video Link: http://gtsss.co.in/link/?p=641

Kiitos, ja Jumala teitä siunatkoon.

Kunnioittavin terveisin,

Veli M. Jacob

Intia

Hope to India -lähetystyö

Veli Jacob vieraili seurakunnassamme syyskuussa 2019 ja silloin päätimme johtoryhmässä, että lahjoitamme Intiaan yhden Jeesus-kaivon, jonka hinta on 900 euroa. Kaivo porattiin ja avattiin lokakuussa 2019. Kiitos Herralle kaivosta, josta koko kylän asukkaat saavat puhdasta vettä!

• Jeesus-kaivo Intiaan

Keidas-seurakunnan kustantama Jeesus-kaivo avttiin lokakuussa Intiassa Gondigudemin kylässä.

• Jeesus-kaivon lahjoitus

Kaivon poraus maksoi 900 euroa ja siitä saa vettä koko kylän asukkaat noin 312 henkilöä.

• Laatta

Kaivon laatta.