Työn tukeminen

Sinä voit auttaa!

Seurakunta toimii täysin vapaaehtoisten lahjoitusten turvin. Voit antaa oman lahjoituksesi alla olevalle tilille:

Vaasan Osuuspankki, FI49 5670 0840 0641 15

Viitenumerot:

* seurakuntatyö : viite 10016

* katukahvila : viite 10029

Kiitos tuestasi!

Kristitty käsittää jo elämän itsessään olevan Jumalan lahjan.  Samoin elämän jatkuvuus ja terveys ja lopulta siirtyminen iankaikkisen elämän täydellisyyteen ajan rajan toisella puolella, kaikki on lahjaa.

Jeesus puhui 49 vertausta.  Niistä 16 käsittelee rahaa tai maallista omaisuutta, ja kahdeksassa vertauksessa Jeesus opettaa suorin sanakääntein, miten Jumalan ihmisen tulee - täytyy - käyttää varojansa ollaksensa siunattu ajallisesti, jopa iankaikkisesti.

Tiivistäen: jos Jeesus käytti neljänneksen kaikesta Raamattuun taltioidusta puheaineistostansa puhuakseen rahasta, eikö kristityn tulisi kunnioittaa tätä esimerkkiä ja olla paitsi kiinnostunut aiheesta, pyrkiä tottelemaan Mestarin syvää opetusta taloudesta?

"Antakoon kukin, niinkuin hänen sydämensä vaatii, ei surkeillen eikä pakosta; sillä iloista antajaa Jumala rakastaa." (2 Kor. 9: 7)

Tuokaa täydet kymmenykset varastohuoneeseen, että minun huoneessani olisi ravintoa, ja siten koetelkaa minua, sanoo Herra Sebaot: totisesti minä avaan teille taivaan akkunat ja vuodatan teille siunausta ylenpalttisesti. ( Mal. 3:10 )

Ole siunattu!