Jätä kiitos- ja rukousaihe

Rukousaiheet

Jos haluat, että puolestasi rukoillaan päivärukoustilaisuudessa tai keskiviikon tilaisuudessa, jätä rukousaiheesi lyhyesti kirjoitettuna alla olevaan sähköpostiosoitteeseen:

toimisto@keidas-seurakunta.fi

"Anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte, kolkuttakaa niin teille avataan. " (Mt. 7: 7)

"Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte ja te saatte sen. " (Joh. 15: 7)

"Tunnustakaa siis toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että te parantuisitte; vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras." (Jaak. 5: 16)

Haluatko kertoa, mitä ihmeitä Jeesus on sinun elämässäsi tehnyt. Nyt sinulla on siihen mahdollisuus.

Kiitosaiheet

Jos Jumala on kohdannut sinua ja vastannut rukouksiisi, niin Lähetä kiitosaiheesi lyhyesti kirjoitettuna sähköpostiin

toimisto@keidas-seurakunta.fi

Kiitosaiheesi luetaan keskiviikon tilaisuudessa nimettömänä.

"Kiittäkää Jumalaa seurakunnan kokouksissa..." (Ps. 68: 27)

"Käykää hänen porteihinsa kiittäen, hänen esikartanoihinsa ylistystä veisaten. Ylistäkää häntä, kiittäkää hänen nimeänsä. Sillä Herra on hyvä; hänen armonsa pysyy iankaikkisesti ja hänen uskollisuutensa polvesta polveen." (Ps. 100: 4-5)