Mihin me uskomme?

Vaasan Keidas-seurakunta ry on yhdistyspohjalla toimiva kristillinen seurakunta, joka on perustettu vuonna 1997.

Kristuksen Jeesuksen henkilökohtainen tunteminen pelastajana ja syntien anteeksi antajana on opetuksemme ydin. Jeesus itse sanoo:

"Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani."  (Joh. 14: 6)

Uskonelämän ja opetuksen auktoriteetti on Raamattu.

Keitaan arvot

Keidas-seurakunnan arvot pohjautuvat Raamatun sanaan:

* armo ja laupeus

* rakkaus ja välittäminen

* rehellisyys ja luotettavuus

* uskollisuus ja palveleminen

Keitaan Missio

Keidas-seurakunta on olemassa siksi, että olemme löytäneet Jeesuksen Kristuksen Vapahtajana ja haluamme viedä tätä ilosanomaa eteenpäin Vaasassa ja Pohjanmaalla sekä mahdollisesti koko Suomessa ja lähetyskentillä.

Matteus 28: 19-20 "Menkää siis ja  tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen tiedän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

Matteus 5: 15 "...eikä lamppua sytytetä ja panna vakan alle, vaan lampunjalkaan ja niin se loistaa kaikille huoneessa oleville. Niin loistakoon teidän valonne ihmisten edessä..."