Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen.

AIHE: JUMALAN SEURAKUNTA
AIHE: HERÄTYS!

Evankelistan näkynä Suomi Kristukselle

Haluan jakaa asioita, joita Jumala on laittanut sydämelleni ja muutenkin kertoa seurakuntatyöstä, jota Jumalan armosta saan tehdä. Olen 37-vuotias perheen isä. Perheeseeni kuuluu vaimo Päivi ja 2 poikaa; 11-vuotias Riku ja 2-vuotias Jere. Pyrin isänä ja aviomiehenä tekemään parhaani perheeni eteen sen mukaan kuin Jumala voimaa minulle antaa. Kiitos Jumalalle perheestäni!

 

Olen ollut uskossa yli 14 vuotta. Jeesus vapautti minut huumeista ja paransi minut täysin B- ja C-hepatiiteistä ( Lääkärintodistus on ). Olen ollut Iso Kirja -opistossa vuosina 2011-2012 ja olen opiskellut Pohjoismaisessa raamattukoulussa vuosina 2004-2005. Koin nämä raamattukoulujaksot erittäin tärkeinä, jolloin sain juurtua Jumalan Sanaan. Nyt jälkeenpäin huomaan sen siunauksen, kun teen Jumalan valtakunnan työtä kokopäiväisesti soveltaen käytännön ja opitun Sanan. Jeesus sanoi:"Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa. ( Matt.22:29 ) Olen näiden vuosien aikana toiminut nuorisopastorina ja evankelistana sekä vetänyt erilaisia ryhmiä päihdeongelmaisille. Esimerkiksi Hänen askelissaan -ryhmä, joka tuki päihteettömyyttä ja samalla toimi myös evankelioivana ryhmänä. Sitten olen vetänyt sielunhoidollista Tuki ja Turva -ryhmää, joka suuntautui vapautumiseen ja eheytymiseen. Olen myös opettanut seurakuntien raamattukouluissa muun muassa seuraavista aiheista: evankelioinnista, seurakunnasta, armolahjoista, seurakuntaviroista, Pyhästä Hengestä jne..

Keidas-seurakunta

 

Aloitin täällä Vaasan Keidas-seurakunnassa noin 2 vuotta sitten evankelistana/nuoriso-ohjaajana. Tämä seurakunta tuntui ensimmäisestä vierailusta alkaen kodikkaalta. Tunsin Pyhän Hengen voiman heti ensimmäisen kokouksen aikana, kun julistin Herran Sanaa. Ihmiset olivat avoimia ja nälkäisiä Jumalan puoleen. Rukoilimme vaimoni kanssa tämän seurakunta-asian puolesta ja Jumala antoi rauhan sydämiimme niin oli helppo tehdä myönteinen päätös. Koko seurakunta otti minut ja perheeni rakkaudella vastaan. Pyhä Henki oli puhunut johtavalle pastorilleMikkoLaaksoselle, että Pasi on kutsuttavava Keidas-seurakuntaan evankelistan virkaan ja nuorisotyöhön. Seurakunnan vanhimmat olivat hänen kanssaan yksimielisiä asiasta, joten minut siunattiin evankelistan/nuoriso-ohjaajan tehtävään. Työ Keitaalla alkoi 1.6.2015.

 

Jo nyt tämä työ on kantanut runsasta hedelmää. Työkuvaani kuuluu paljon erilaisia pastoraalisia tehtäviä, mutta evankeliointi, sielujenpelastus, on ykköstehtäväni. Täällä Keitaalla on rakkaudellinen Pyhän Hengen ilmapiiri, jossa ihmisten on helppo olla ja kasvaa Kristuksen tuntemisessa. Pyhä Henki ja armolahjat toimivat täällä Jumalan Sanan mukaan. Ihmisiä on tullut uskoon, käynyt kasteella, parantunut, täyttynyt Pyhällä Hengellä ja vapautunut siteistä. Keitaalla on myös raamattukoulu, jonka tarkoituksena on juurruttaa ihmiset Jumalan Sanaan. On ilo palvella seurakunnassa. Toki seurakuntatyössä on erilaisia haasteita, joita on ollut läpi sen historian.

 

Katukahvila

Syyskuussa 2015 sain sydämelleni aloittaa ns. matalan kynnyksen paikkaa, jonne kaikki ihmiset ovat tervetulleita puliukosta porvariin. Ihmiset voivat tulla juttelemaan kahvikupin äärelle.

Nimeksi laitettiin Katukahvila, joka toimii seurakunnan yhteydessä ja on ikään kuin ovi, jonka kautta ihmiset löytävät seurakuntaan. Aluksi tein kaiken itse, kun ei ollut vielä tiimiä. Välillä seurakunnan sisaret auttoivat minua. Laitoin kahvit ja pullat, tein leivät ja siivosin. Ajattelin

Raamatun paikkaa, missä puhutaan pienten alkujen päivistä. Rukoilin ja unelmoin tiimistä, koska olen tottunut tekemään asiat yhdessä. Tahdon jakaa vastuuta ja antaa ihmisille mahdollisuuksia palvella lahjoillaan, jos he vaan haluavat. Katukahvilassa riittää kyllä hommia.

Jumala vastasi pian rukouksiin. Aluksi kävi muutama henkilö ja nyt tällä hetkellä meillä on jo viiden henkilön tiimi. Nyt pystyn keskittymään enemmän ihmisten kohtaamiseen, Jumalan Sanaan ja sielunhoitoon. Kävijämäärä oli ennen kesätaukoa yli 70 ihmistä sen aikana, kun kahvila oli auki. Kunnia Jumalalle! Tällä hetkellä katukahvilasta ihmiset saavat monenlaista apua ja hengen, sielun ja ruumiin ravintoa. Meillä on tarkoitus laajentaa toimintaa tulevaisuudessa. Rukoillaan Herran tahtoa ja tapoja, miten voimme tavoittaa ihmisiä. Tietysti mennään resurssien mukaan ja Pyhän Hengen johdatuksessa kaikessa, mitä teemme.

 

Katukahvilassa tarjoamme keittolounaan tiistaisin ja torstaisin klo 12:00-15:00. Lisäksi tarjoamme kahvia, leipää ja pullaa. Välillä meillä on ruokajakoa. ( Kaikki tarjoilut ovat ilmaisia ). Ennen ruokaa laulamme yhdessä, jonka jälkeen pidetään noin 15 minuutin evankelioiva puhe, rukouspalvelu ja tarvitseville sielunhoitoa. Koen sen tärkeänä, että ihmiset voivat avautua ja saada rukousapua, jos he haluavat. Yleensä pidän raamattutunnin noin klo 13:30, koska siellä käy paljon myös uskovia ja koen opetuslapseuttamisen tärkeänä. Myös johtava pastori ”Mikko-pappi” käy välillä opettamassa siellä Jumalan Sanaa. Katukahvila on saanut paljon hyvää palautetta monilta ihmisiltä. Esimerkiksi rakkaudellisesta ilmapiiristä, Jumalan Sanasta, jota siellä jaetaan ja paljon muusta.

 

Näkynä Suomi Kristukselle

 

Olen julistanut 14 vuotta Herran Sanaa. On ollut paljon erilaisia tilaisuuksia ympäri Suomen. Jumala antoi minulle näyn vuonna 2003 Sanansa kautta. Lähetyskäsky ( Matt.28:18-20 ). ( Mark.16:15:20 ) Olen evankelistana toteuttanut nämä vuodet tätä sydämeni näkyä. Olen käynyt läpi Jeesuksen kanssa erilaisia haasteita, mutta päivääkään en vaihtaisi pois, koska Herra on ollut kanssani joka päivä. Olen kiitollinen, että minulla on perhe, joka tukee minua ja auttaa. Sain johdattaa äitini uskoon vuonna 2015 ennen kun hän lähti tästä maailmasta Isän tykö. Olen iloinen, että äiti näki elämänmuutokseni. Sain johdattaa 11-vuotiaan poikani uskoon vuonna 2015. Kunnia Jumalalle!

Keidas-seurakunta on hengellinen kotini, jossa palvelen Herraa. Se on minun hengellinen tukikohta, jossa minua tuetaan kaikella tavalla. Erityisesti tarvitsen esirukousta. Tahdon toteuttaa Keidas-seurakunnan missiota, joka on myös koko Suomi Kristukselle ja lähetyskentät.

Näiden vuosien aikana olen saanut Jumalan armosta johdattaa satoja ihmisiä pelastukseen. Olen nähnyt ihmeitä, kun ihmiset vapautuvat riivaajista, kun ihmisten jalka kasvaa normaalin pituiseksi, kun käsi, jonka luu on poikki, tulee täydellisesti terveeksi ( Dokumentti löytyy ). Vapautumisia mm. psyykkisistä sairauksista Jeesuksen nimessä ja veressä. ”He panevat kätensä sairasten päälle ja ne tulevat terveiksi”

Jumala on antanut sydämelleni koko Suomen herätyksen. Jesajan sanoin: Ja minä kuulin Herran äänen sanovan: ”Kenenkä minä lähetän? Kuka menee meidän puolestamme?” Minä sanoin: ”Katso, tässä minä olen, lähetä minut”. ( Jes.6:8)

Jumalan rakkaus on se voima, joka on minut innoittanut lähtemään liikkeelle Jumalan johdatuksessa. Kun Jumala johdattaa, voin kulkea rohkeasti ja iloiten. Puhuin johtavalle pastorille Mikko Laaksoselle ja vanhimmille näystäni ja ajatuksesta kiertää eri seurakunnissa niin he olivat siinä yksimielisiä, joten sain Keidas-seurakunnan suosituksen ja siunauksen tuekseni. Ilman kotiseurakunnan ja pastori Mikon tukea en olisi tähän lähtenyt.

 

Koen tehtäväkseni evankelistana lähteä liikkeelle eri puolille Suomea sinne, minne Pyhä Henki johtaa. Herra antoi sydämelleni tämän Raamatun paikan ja sanoi: Julista Jeesuksen täytettyä työtä sekä rakkauden, armon ja totuuden evankeliumia eri kaupungeissa ja eri paikkakunnilla ympäri Suomea ja jopa ulkomailla. Kokousten ohessa teen evankeliointia eri kaupungeissa ja eri paikkakunnilla, jossa liikun ja olen vierailemassa. Uskon, että ihmisiä tulee pelastumaan, parantumaan, vapautumaan sekä täyttymään Pyhällä Hengellä ja uudistumaan uskossa. Kaikki kunnia elävälle Israelin Jumalalle.

 

Voit ottaa yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin ja pyytää minua puhumaan erilaisiin hengellisiin tilaisuuksiin yli seurakuntarajojen ympäri Suomen. Olen käytettävissä kokouksissa, nuortenilloissa, raamattutunneilla ja kotikokouksissa. Haluan olla yhteistyössä eri seurakuntien kanssa.

 

Evankelista Pasi Thölix

pasi.tholix@netikka.fi

045 140 1914                  

JOHTAVAN PASTORIN MIKKO LAAKSOSEN SUOSITUS
Ihmeparantuminen Haluan todistaa myös siitä, että Jeesus Kristus on parantanut minut täysin SPONTAANISTI B- ja C-hepatiitista. Vaasan keskussairaalan gastroenterologian ylilääkäri Christian Nielsen on dokumentoinut tämän yliluonnollisen ihme parantumisen. Lääkärikin myönsi, että tämä parantuminen on Jumalan ihme. Parantuminen tapahtui vuonna 2006 Seinäjoella. Kunnia Jumalalle!